15
juli
2020

Voel je veilig 2

15/07/2020 17:00 -19:00
€20,00
Voel je veilig 2

Voel je je soms onveilig ondanks het opvolgen van de verschillende veiligheidsmaatregelen? Of voel je sterker boosheid, angst, verdriet, vreugde, .. opborrelen bij het leven in deze exit periode en krijg je ze moeilijk geuit? Of voel je net niets in deze periode.

Je bent niet alleen.

Als dit gevoel blijft aanhouden dan leidt dit tot:

  • emoties die zich nestelen in je lichaam
  • chronische spanningen
  • je ademt niet meer vol en diep waardoor je lichaam minder zuurstof krijgt
  • bewegen gaat moeilijk, verkrampter, minder vrij
  • moeilijker contact met anderen
  • je voelt je niet goed in je vel
  • minder bewegen heeft een negatief effect op je immuniteit

Gelukkig hoeft het niet zover te komen.

Door deel te nemen aan de workshops voel je veilig ga je ervaren wat jou helpt om van binnen uit rust te ervaren. Zodat je je ook effectief veilig voelt buiten je kot, volluit kan bewegen en je kan genieten van het samenzijn met familie, vrienden, kennissen, collega’s.

We werken met beproefde methodes uit emotioneel lichaamswerk ® gebaseerd op een wetenschappelijk kader. De workshop vindt plaats in Veurne in de yoga zaal of buiten in de buurt van centrum Vizit. We houden rekening met de op dat moment geldende richtlijnen van de overheid en onderzoeken binnen deze grenzen andere manieren van verbinding.

Veel mensen verlangen naar dit gerustellende gevoel. Ik bied deze unieke training  aan voor een beperkt publiek. Wil je je graag veilig voelen, ook in deze periode? Schrijf je dan in.

Warm welkom Anik

21
aug
2020

Duurzaam omgaan met je innerlijke klimaat 2

21/08/2020 18:00 - 23/08/2020 16:00
€395,00
Duurzaam omgaan met je innerlijke klimaat 2

We kunnen er niet meer omheen: ‘Opkomen voor en nadenken over een duurzaam en leefbaar klimaat zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit…’. 
We maken als mens ook deel uit van de natuur. Vandaar deze warme uitnodiging om stil te staan bij je innerlijke klimaat en aandacht te hebben voor de uitdagingen en de thema’s die binnenin jezelf leven.
En dan hebben we het deze keer niet over sorteren, je fiets nemen, water sparen ... Neen, deze uitnodiging wil jou inspireren om dezelfde zorgzaamheid voor de Aarde, ook jezelf te gunnen.

“Duurzaam omgaan met je innerlijke klimaat”

Wil je leren luisteren naar de wijsheid van je eigen lichaamssignalen?

Wil je ruimte ontwikkelen om contact te maken met jouw binnenkant?

We heten je graag welkom op dit weekend Emotioneel Lichaamswerk ® (ELW®)