JE Lichaam AAN HET WOORD

Je hoeft niet alles te geloven wat je denkt...
Hoe moeilijk is het soms niet om onze gedachten los te laten....
Voel je dan ook dat dit bepaalde spanningen in je lichaam met zich meebrengt? Op dit moment herken je misschien dat de angst rond het Coronavirus zicht als het ware in je lijf kruipt? Heb je last van een stijve nek of zit je lichaam  op andere plaatsen vast?
Vind je het moeilijk om tijd voor jezelf in te plannen . Er is immers altijd nog zoveel te doen.
Wat je enorm kan helpen om je gedachten los te laten, is de focus leggen op je lichaam. Je lichaam heb je altijd bij je. Je kan je lichaam leren voelen zodat het als het ware een kompas voor jezelf is, een soort barometer die je bij de minste verandering aangeeft wanneer je in het rood gaat en die je een boost kan geven wanneer je de dingen doet die je energie geven.
Iedereen is geboren met een eigen innerlijke kompas. Ook jij....

Wil je eens komen ervaren hoe het is om naar je innerlijke kompas (buik-gevoel) te luisteren?
Welkom bij Snowman knows. We bieden zowel workshops in een vaste groep aan, als individuele sessies waarbij we je lichaam aan het woord laten. We gebruiken oefenvormen uit het emotioneel lichaamswerk® . Meer informatie vind je bij werkwijze.

Vanwaar de naam Snowman Knows?
Voor mij symboliseert Snowman knows: het speelse, de humor, de kracht van het ‘niet weten’, smelten, bevriezen, creativiteit,  het kind zijn, in beweging, verandering, de kracht van het nu, aanwezig zijn.  Dit alles vanuit een verlangen om  het verkennen van je binnenkant zowel lichamelijk als geestelijk dichter bij de mensen te brengen. Ik begeleid je hierin zodat je contact kan maken met wat er leeft in jezelf. In volle aanwezigheid met  een vleugje humor, speelsheid, zachtheid en met beide voeten op de grond.

Zelf ben ik geboren als Anik Claeys. Anik zo stond het op mijn geboortekaartje. Bij registratie op het stadhuis botste ik op de eerste regels: Anik werd niet aanvaard en het moest ‘Annick’ worden. Zo paste ik me vanaf het prille begin reeds aan.
Tijdens mijn verdere levensloop kwam ik, misschien herkenbaar?,  nog meer regeltjes en gebeurtenissen tegen, waardoor ik leerde om op verschillenden momenten maskers op te zetten.  

Omdat we met ELW®  aan de slag gaan om je bodymind in beweging te brengen, om  terug  in contact te komen met je oorspronkelijke zelf,  kies ik er voor om mijn geboortenaam Anik te gebruiken.  Anik vind ik ook veel leuker :-)

burn out, mindfulness, stress, emotioneel lichaamswerk

Anik Claeys

master LO

begeleider ELW®

geïnspireerd door verbindende communicatie, yoga en mindfulness.