Individuele sessie

Wil je graag iets in jezelf onderzoeken en je hebt een vermoeden dat het luisteren naar je lichaam je hierbij kan helpen.... Welkom op een individuele sessie na afspraak. Er is geen voorkennis nodig.

Angst die opstijgt uit mijn buik, enthousiasme dat me vleugels geeft, een beklemmend gevoel op de borst, een treurnis die me verlamt,.... Allemaal beelden/beeldspraak die gestoeld zijn op een lichamelijke werkelijkheid. Soms voel je het, maar krijg je het niet gezegd. Of kan je er wel over praten en merk je dat er na het praten niet echt beweging/ verandering komt.

Aanvullend hierbij een aantal mogelijke vragen om naar een  individuele sessie te komen: je wil een keuze maken en wil dit graag vanuit je buikgevoel doen en weet niet goed hoe?; je zit met een fysieke klacht, spanning die blijft of herhaaldelijk terugkomt; je wil graag je emoties leren uiten of  er niet door overspoeld geraken;  je manier van contact maken wil je graag anders en je weet niet hoe of  er is precies iets dat je tegenhoudt....

Tijdens een individuele sessie nemen we de tijd om naar jou en jouw lichaam te luisteren.

Hoe verloopt een individuele sessie emotioneel lichaamswerk ®

We beginnen met een verkennend gesprek om te horen wat je tot hier brengt en waaraan jij aandacht wil geven. Het verdere verloop wordt helemaal afgestemd op jouw vraag en jouw tempo. Ik zal je begeleiden en uitnodigen om bewuster te gaan voelen in je lichaam. Dit gaat vaak samen met bewuster te ademen, bewegen, geluid te maken, je lichaam te laten doen wat het wil doen... Alle emoties zijn hier welkom. Belangrijk is dat er niets hoeft. Je wordt telkens uitgenodigd, begeleid om hetgeen wat in jou leeft naar boven te laten komen, ruimte te geven en te kijken wat het mogelijks nodig heeft. Bij emotioneel lichaamwerk ® gaan we uit van 'zelfverantwoordelijkheid'. Dit wil zeggen dat je als individu kiest om een thema in jezelf te onderzoeken en te kijken wat je hierin nodig hebt. De begeleider emotioneel lichaamswerk fungeert als gids op je pad en faciliteert vanuit een aanwezige, accepterende en authentieke houding.

Aanvullend maak ik ook gebruik van technieken uit ademwerk, focussen, bio-energetica, verbindende communicatie....

Bij het afronden van de sessie, staan we stil bij jouw ervaring en wat het mogelijks voor jou kan betekenen in je dagelijks leven. Soms is dit helder, soms komt dit pas later.

Bij een eerste afspraak gaat het vooral over een kennismaken met een intake-gesprek en korte lichaamsgerichte sessie. Hierbij is het de bedoeling om te kijken of er een match is tussen jou en mij en of we een traject samen aangaan rond jouw vraag.  Mogelijks kan het zijn dat ik je doorverwijs naar andere collega's die andere methodieken of specialiteiten hebben.

Waar: de individuele sessies gaan door in centrum Vizit te Veurne.

Timing: 1u 15 min

Prijs: 50 euro